Launch of CODEXPERT Community / Lansare comunitate CODEXPERT

I am happy to announce you that together with Ovidiu Cucu and Dragos Cojocari (both Microsoft MVPs for VC++) have created CODEXPERT, a web site for the C++ developers in Romania and elsewhere the world. Except that all resources (including the main site, forum, articles, wiki, etc.) are in Romanian.

The goal of our project is to create a community for the many romanian programmers that use C++ in general and VC++ in particular. Currently the main web site in under construction, but we opened our forum and wiki. We encourage you to register and get involved in the community, either searching for help, or helping others. Or maybe both.

Here are the links you can follow:


Sunt bucuros sa va anunt ca impreuna ca Ovidiu Cucu si Dragos Cojocari (amandoi Microsoft MVP pe VC++) am creat CODEXPERT, un web site pentru dezvoltatorii de C++ din Romania, si lumea intreaga. Atat doar ca toate resursele (incluzand site-ul principal, forumul, articolele, wiki, etc.) sunt in limba romana.

Scopul proiectului nostru este crearea unei comunitati pentru numarul mare de programatori romani de C++ in general si VC++ in particular. In prezent site-ul principal este inca in constructie, dar am lansat forumul si wiki-ul. Va incurajam sa va inregistrati si sa va implicati in comunitate, fie pentru a gasi ajutor pentru diverse probleme, fie pentru a ajuta pe altii. Sau poate amandoua.

Mai jos sunt link-urile disponibile momentan:

3 Replies to “Launch of CODEXPERT Community / Lansare comunitate CODEXPERT”

  1. Eu am o mare problema cu site-urile romanesti de programare – de ce as intreba pe ele si nu pe cele din afara unde ating mai multa lume ?

  2. Pentru ca sunt in limba romana, si nu toata lumea e fluent in limba engleza. In al doilea pt. ca si comunitatile romanesti au suficienti experti, poate mai multi decat altele din afara.

    In ce priveste Codexpert te asigur ca avem oameni care pot raspunde oricarei provocari. Dupa cum am explicat proiectul a fost lansat de 3 Microsoft MVP pe VC++, iar dupa cateva zile un al patrulea s-a inscris in comunitate. Apoi, inca din primele zile, alti cativa specialisti ni s-au alaturat pe forum. Te asigur ca eventualele tale probleme sunt pe maini bune.

  3. Bine ca avem si noi un forum de acest tip, e chiar aiurea sa intrebi un lucru pe forum’uri si sa vezi cum toti nepriceputii se dau in fapt dupa ce au facu tutorialul hello world.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.