Hraneste un copil

RONUA.RO a implinit 4 ani. Pentru aceasta iti multumim, in primul rand tie pentru sprijinul acordat, sprijin fara de care noi, nu am fi implinit 4 ani in aceasta luna. Cu aceasta ocazie festiva, in timpul roadshow-ului TechEd Review 2008, dorim sa facem diferenta intr-o campanie inovativa de promovare a demersului la nivel global de combatere a subnutritiei ca principala cauza a mortalitatii in randul copiilor sub 5 ani.

PROBLEMA

La fiecare sase secunde, undeva in lume, un copil cu varsta sub 5 ani moare din cauza subnutritiei (adica peste 5.000.000 de copii anual, in total). 800 de milioane de oameni se duc la culcare flamanzi. 50% din copiii de pe glob sunt grav sub greutatea normala. (Sursa: UNICEF, Starea copiilor lumii.)

INITIATIVA

AXTI se alatură efortului fundatiei “Nourish The Children” (NTC) în vederea conștientizării problemei și a popularizării metodelor de soluționare a acesteia.

Toate comunitățile afiliate AXTI, printre care și RONUA.RO promoveaza on-line si off-line aceasta campanie.

SOLUTIA

Eu, Marius Bancila, ma angajez sa donez timp de 3 luni suma aferentă hranei pentru 5 copii (3 luni x 5 copii); Fiecare dintre acesti 5 copii vor fi hraniti timp de 3 luni din donatiile de 237 RON/lună.

Afla ce trebuie sa faci tu ca sa devii parte a solutiei:
http://ronua.ro/CS/content/NourishTheChildrenAxtiRonua4ani.aspx#solutia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.